Hirdetés

Az USB-IF bejelentette, hogy elindították az IEC 62680 (USB) specifikációkhoz szabott konformitás programot, ami segíti az partnereket abban, hogy megfeleljenek az Európai Unió közös töltőkre vonatkozó irányelvének.

Az új program frissen életbe lépő irányelv főbb aspektusait célozza, vagyis a hordozható akkumulátorral működő eszközöket, az USB Type-C aljzatokat, USB Type-C kábeleket és csatlakozókat, a külső tápegységeket (EPS), valamint a 15 wattnál nagyobb teljesítményt hirdető eszközök esetében a USB Power Delivery (USB PD) protokollt. Ezzel a partnerek az EU irányelvének való megfelelés demonstrálását egy költséghatékony folyamaton keresztül végezhetik el. Arról nem is beszélve, hogy ez a gyorsított folyamat lehetővé teszi a gyártók számára, hogy tartani tudják a szabályozási határidőket.

Fontos kiemelni, hogy az új program nem váltja ki az USB-IF kompatibilitási programot, az ugyanis ellenőrzi a termékek adatátviteli teljesítményét, megbízhatóságát és interoperabilitását az USB-IF specifikációi szerint.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.