Hirdetés

A nem mellesleg már Magyarországon is hivatalosan elérhető Tecno nem először mutat be érdekfeszítő koncepciót a hajlítható kategóriában. Legutóbb az erőforráshatékony, harmadlagos megjelenítővel szerelt, egyébként hagyományos, könyvszerűen nyitható modellel állt elő, azzal az extra csavarral, hogy a belső kijelző 10,1 hüvelykes óriáspanelre növelhető csúsztatással, és a Phantom Ultimate Rollable is hasonló sémára épült. Van egyébként kész hajlíthatójuk is, a Tecno Phantom V Foldot mi is megtekintettük az MWC-n.

További képek a galáriában!
További képek a galáriában! [+]

A legfrissebb koncepció viszont egy olyan háromba hajtható eszköz, amilyenhez hasonlót nemrég a Huawei vezérigazgatójának kezében is láttunk. Mondjuk a Tecno még csak a tervezésnél tart, elvileg a Xiaomi is készül valami ilyesmivel, a Huawei pedig látszólag már használatba is vett egy prototípust. Az nem egyértelmű, hogy ezekből mikor tömeggyártásba kerülő termék, de a hajlítható kategória fejlesztési irányát elég egyértelműen jelzik.

A Phantom Ultimate 2 nevű koncepció összehajtva 6,48 hüvelykes panelt kínál, teljesen széthajtva pedig hatalmas, 10 hüvelykes, 4:3-as képarányú, 1620 x 2880 pixel felbontású megjelenítést. Ez az első készülék, amely a kijelző meghajtóját és az érintésérzékelőket egy és ugyanazon chippel kezeli, a vékony kialakítást pedig a más készülékekben is felhasználható, 0,25 mm-es akkumulátortakaró és a speciális, kettős zsanérszerkezet biztosítja, amivel az eszköz összehajtva is mindössze 11 mm vastag.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.