A Sony bejelentette a WF-C510 valódi vezeték nélküli fülhallgatót, mely a WF-C500 utódja a termékpalettában. A WF-C510 szeptembertől lesz kapható kék, sárga, fekete és fehér színekben, az ajánlott fogyasztói ár 60 euró az eurozónában, hazánkban pedig 24 999 forint. A forma jelentősen nem változott, továbbra is in-ear kialakítású fülhallgatóról van szó, melyek egyenként 4,6 grammot nyomnak. A dobozban a fülesek mellett hibrid szilikon fülpárnákat és a töltőtokot kapják majd a vásárlók.

Hirdetés

A fekete és a kék változatA fekete és a kék változat A fekete és a kék változat (forrás: Sony) [+]

Az IPX4-es védelmet élvező fülhallgatókban egy-egy 6 milliméteres dinamikus hangsugárzó van, ami a Sony szerint jól kiegyensúlyozott hangképet ad, természetes és tiszta magas frekvenciákkal és énekhangokkal. A WF-C510 ismeri a DSEE felskálázást és 360 Reality Audio térhatású hangzást is, ezek bekapcsolható extrák. Van multipont, de nincs aktív zajszűrés, csak környezeti hang üzemmód, amikor a beépített mikrofonok segítségével a WF-C510 felerősíti a körülöttünk hallható emberi hangokat. A Sony Headphones Connect alkalmazásával lehet személyre szabni ezt a módot, és van többsávos EQ is a programban.


(forrás: Sony) [+]

A WF-C510 már Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használ, de csak SBC és AAC kodekeket támogat, nincs nagy felbontású LDAC vagy LC3. A hordozó tok 31 gramm és kisebb lett elődjénél, az USB-C csatlakozón három óra alatt lehet teljesen feltölteni. A Sony szerint jelentősen javult az üzemidő, akár 11 órányi folyamatos lejátszásra is képes a fülhallgató, ám csak 5 órányi beszélgetésre. A tokkal együtt a Sony összesen 22 órányi működést ígér a WF-C510-re. Van gyorstöltés, 5 perc alatt egy órányi lejátszásra elegendő energiát szívnak magukba a tokból a fülesek.


(forrás: Sony) [+]

Megmaradt az irányításhoz az eszköz fülből kifelé néző részén a lapos gomb, ennek funkcióit az alkalmazásban állíthatja a felhasználó. A WF-C510 ismeri a Google Fast Pair és a Microsoft Swift Pair gyors párosítási opciókat, a Spotify Tap gyors zeneindítást, emellett működik mono módban is.


[+]

Ahogy a Sony termékeinek jelentős része, úgy a WF-C510 is részben újrahasznosított műanyagból készült, a csomagolás pedig nem tartalmaz műanyagot.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.