Hirdetés

Az ASUS még az idei Gamescomon villantotta meg először legfrissebb, ROG sorozatú kompakt AIO-ját, a 360 mm-es alumíniumradiátorral érkező Ryujin III 360 ARGB Extreme-et, ami az Asetek háromfázisos motorral dolgozó Emma Gen8 V2 pumpáját kapta.


[+]

A szivattyút a réztalpas blokkba integrálták, amiben amúgy egy csöppnyi, 5100 rpm-es, 21,08 cfm légszállítással rendelkező légkavarónak is szorítottak helyet, hogy segítsen az alaplapunk tápellátó áramköreinek hőmérsékletét kordában tartani. A blokk tetején egy 3,5 hüvelykes, 640 x 480 pixeles felbontású (60 Hz-es, színes) LCD képernyő trónol, amire – az Armoury Crate szoftverrel – rendszerinformációkat, képeket és egyéb, testreszabott tartalmakat rakhatunk ki. Nem elhanyagolható részlet, hogy a cold plate pozíciója picit variálható, így hatékonyabbá tehető a processzor kupakjáról történő hőátadás.


[+]

A csomaghoz mellékelt, 120 mm-es ventilátorok percenkénti fordulatszáma a 0-tól 2800-ig terjedő tartományban szabályozható, és 89,73 cfm-es maximális légszállításukhoz 36 dB-es zajterhelés társul. Az Aura Sync-es LED-ekkel meghintett szélgépek átlagnál kövérebb, 25 helyett 30 mm vastag kereteinek sarkaiban rezgéselnyelő gumibetétek figyelnek, és egy mágneses csatlakozó révén támogatják a láncba kötést, szóval a trió vezérlése egyetlen kábellel megvalósítható.


[+]

A 400 mm hosszú, harisnyázott gumicsövezéssel bíró konstrukcióra 6 év garanciát vállal a gyártó, de a leendő vételárát – lelki nyugalmunk megóvása végett – egyelőre nem közölték.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.