Hirdetés

A Lian Li legfrissebb O11 szériás házát O11 Vision Compactnak hívják, és a PCMR-rel (PC Master Race) való együttműködés eredeményeként látott napvilágot.

Lian Li O11 Vision Compact (Vision Mode)
Lian Li O11 Vision Compact (Vision Mode) [+]

A 6+1 bővítőhelyes E-ATX-es konstrukció támogatja a csatlakozóikat túlsó felükre költöztető ASUS BTF, MSI Project Zero, Gigabyte Stealth alaplapokat, és beltere a megszokott módon, vertikálisan van kettéosztva. A bal oldalt, illetve a front túlnyomó részét 4 mm vastag edzett üveglapok alkotják, azonban a felül megtelepedett, 1 mm-rel soványabb példányuk a szellőzés javításának érdekében fémhálós elemre cserélhető. A panelek elülső találkozásánál egy 35 kilogrammos teherbírású, mágneses rögzítés nyújt extra stabilitást a fémoszlop hiányában, és a deszka fölött marad egy kis helyünk arra, hogy egy 5-8,8 hüvelykes kijelzőt építsünk be monitorozási, esetleg díszítési céllal.

Lian Li O11 Vision Compact (Mesh Mode)
Lian Li O11 Vision Compact (Mesh Mode) [+]

A 446,4 mm magas, 287,5 mm széles, valamint 447,5 mm mély, feketében vagy fehérben választható géplakban legfejebb 164 mm magas processzorhűtő, 408 mm hosszú, állítható magasságú támasztékkal megtámogatott videokártya és tizenegy légkavaró fér el. A vizes rendszerek kedvelői egy 240/280/360, plusz két 240/360 mm-es radiátorban gondolkodhatnak, miközben klasszikus kivitelű háttértárolók vonatkozásában két 2,5, továbbá két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes merevlemez/SSD elhelyezése biztosított.

A Vision Mode és Mesh Mode szellőzése
A Vision Mode és Mesh Mode szellőzése [+]

A jobb oldallapot gazdagon perforálták, míg a hardverek tisztaságára alulról egy teljes hosszúságú porszűrő betét vigyáz, és az oldalsó ventilátorkeret nem csupán eltávolítható, de a tájolását is megfordíthatjuk. A tápegységet fogadó térrész 15 mm-rel kitolódik a far síkjából, így könnyebb dolgunk lesz a kábelmenedzsmenttel, amiben egyébként gumibetétes kivágások, tépőzáras pántok, fémbilincsek és egy mágneses fülekkel fixált, két 2,5 hüvelykes felfogatást hordó takarólemez segédkezik.


[+]

A (nettó) 120 dollárt kóstáló újdonság előlapi kivezetései a jobb oldali lábszekcióján tömörülnek, és egy USB Type-C kapuban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektorban, illetőleg egy 3,5 mm-es audio jackben merülnek ki.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.