Hirdetés

A Tecno júniusban mutatta be a kezdőcsapatot Magyarországon, de a Camon szériából pont nem válogattak be egyetlen versenyzőt sem, pedig akkor már volt Tecno Camon 30 (4G) és 30 Pro (5G), majd lett Tecno Camon 30S Pro (ami a 30 Pro 4G-s verziója), most pedig lőn sima Tecno Camon 30S, ami szintén csak a 4G hálózatokkal képes kommunikálni a Helio G100-as szettre építve 6-8 GB RAM-mal és 128-256 GB belső tárhellyel.


[+]

A középkategóriás szett mellé az IP54-es Camon 30S 120 Hz-es, 10-bites, 6,78 hüvelykes AMOLED panelt kínál 2160 PWM elsötétítéssel és 1300 nites maximális pontszerű fénysűrűséggel, határozottan ívelt Gorilla Glass üveggel védve. Van sztereó hangzás, NFC és FM-rádió, a hátlapi 50 megapixeles kamera pedig optikai stabilizálással áll  rendelkezésre. Mellette egy mélységszenzor dolgozik, a kijelzőbe pedig egy 13 megapixeles egység lyukad.


[+]

Az energiaellátásért 5000 mAh-s telep felel, ezt 33 wattos teljesítménnyel tudjuk tölteni, az ára pedig 80 ezer forintra jön ki, ha átszámoljuk pakisztáni rúpiából. A Camon modellek elérhetők környezettudatos anyaghasználattal, ami konkrétan kávézaccot és energiahatékony gyártási folyamatot jelent, de az sajnos nem derült ki, hogy a 30S melyik változata az, itt most a fényviszonyok függvényében változó árnyalatú finisht emelték ki a levendula és a kék verzió esetében.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.