Hirdetés

A Logitech irodai portfóliója egy háromeszközös, 5.1-es Bluetooth LE kapcsolatot használó, chiclet stílusú klaviatúrával gyarapodott, amit POP Icon Keys néven listáznak, és szürke/fekete/zöld, fehér/naracssárga, lila/fehér vagy rózsaszín/fehér színkombinációkban rakhatunk kosárba.


[+]

A 75 százalékos formátumú, alacsony profilú megoldás ollós gombokkal érkezik, és a kurzornyilai felett négy programozható billentyű található, amelyeket a Logi Options+ applikáció segítségével szabhatunk testre. A médiavezérlőket, képlopást, emoji menüt és egyéb extra képességeket az Fn+[F1-F12] kombinációkkal érhetjük el, míg az energiaellátásról két darab, tartozékként megkapott AAA ceruzaelem gondoskodik, amik a termékoldal szerint legfeljebb 3 évig bírhatják szuflával.


[+]

A módosítógombokon egyaránt szerepelnek a windowsos, valamint Mac-es funkciók, és mind a CapsLocknak, mind pedig a töltöttségi szintnek van állapotjelző LED-je. A 324,51 mm széles, 136,96 mm mély, illetve 22 mm magas konstrukció 530 grammos, és színtől függően 70/53/48/37 százalékban újrahasznosított műanyagokból készült. A burkolat árnyalatai egyébként befolyásolják, hogy az US International, DE ISO, UK ISO, IT ISO, FR ISO, ES ISO és RU ISO kiosztások közül melyik választható.


[+]

A 2 éves garanciával 19 200 forintot kóstáló perifériát 34 000 forintért megvehetjük közös pakkban a még 2021 novemberében debütált POP Mouse egérrel együtt, és ekkor opcióink között megjelenik az SW ISO kiosztás is.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.