Hirdetés

A Corsair bemutatta legújabb K70 Core szériás, 80 százalékos formátumú mechanikus klaviatúráit, a 100 eurót kóstáló K70 Core TKL-t és annak kábel nélküli, 150 eurós változatát, a K70 Core TKL Wirelesst, amelyek a gyártó második generációs, lubrikált MLX Red v2 kapcsolóval érkeznek.


[+]

Az US ANSI és UK, DE, FR, IT, CH, BE, ND, illetve PT ISO kiosztásokkal választható, legebőgombos újdonságok alumínium plate-et használnak, mialatt műanyag készülékházuk egy plate szivaccsal, plusz egy nyomtatott áramköri lap alá helyezett  hangelnyelő betéttel van ellátva. A (valószínűleg plate-hez rögzített) stabilizátorok gyárilag kentek, míg a kettős fröccsöntésű ABS kupakokkal szállított apparátusok jobb felső sarkában egy multifunkciós tárcsa található egy programozható médiagomb mellett, és a gombonként címezhető iCUE világítás fényét a felfrissített, 45 gF-es switch-ek lencséje segít teríteni. A 8 MB fedélzeti memória öt profil eltárolását engedi, és a polling rate mind a leválasztható USB Type-C/Type-A madzaggal, mindpedig a drágább verzió feljavított Slipstream v1.5 (2,4 GHz-es) rádiójával 1000 Hz.


[+]

A tasztatúrák támogatják a FlashTapet, így eldönthetjük, hogy mikor két, egymással ellentétes irányú mozgásgombot nyomunk le, akkor az elsőt, az utolsót vagy egyiket sem részesítsük elsőbbségben. A Bluetooth lapkával ugyancsak felszerelt  vezetékmentes kivitelhez puha, mágnesesen fixált csuklótámasz jár, az akkumulátora legfeljebb 1000 óráig bírhatja, és úgynevezett Game Mode gomb is van rajta felül, ami az eszköz beállításait játékhoz optimalizálja az esetlegesen futó RGB effektek, valamint a potenciálisan bezavaró gombok deaktiválásával. A garanciaidő mindkét típust érintően a megszokott 2 év.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.