Hirdetés

A ProGrade Digital bejelentette a PG10 Pro szériás hordozható SSD-jét, ami 15 wattos Thunderbolt 4/USB4 Type-C interfészt használ, és 2, 4, illetve 8 TB-os verziókban érkezik.


[+]

A mágneses talprészének köszönhetően könnyen tornyozható konstrukció alumíniumból lévő készülékházának mélye két bordázattal gondoskodik a belül rejtőző adattár hűtéséről, és a szekvenciális lemezműveletek tempója 2500 MB/s-ig kúszhat fel. Fenntartott írásban a legszerényebb modell legfeljebb 1500 MB/s-ot ígér, ám nagyobb testvérei már a 2000 MB/s-os szintet is megüthetik. A csatoló természetesen visszafelé kompatibilis a Thunderbolt 3, USB 3.2 Gen 2/1 Type-C szabványokkal, de értelemszerűen ezeknél lassabb átviteli sebességeket fogunk mérni.


[+]

A röntgensugárzásnak és ütődésnek ellenálló apparátus tetején direkt helyet hagytak egy Avery címke felapplikálásához, és a merev hordtáska, valamint egy felületi rögzítést lehetővé tévő, felragaszható fémtálca tartozék hozzá. A 3 éves garanciával megtámogatott tároló nem épp olcsó, hiszen kapacitástól függően (nettó) 400, 800 vagy 1400 dollárt kóstál.

[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.