Hirdetés

Az Orico egy leginkább Apple Mac gépek mellé szánt bővítőegységgel jelentkezett, ami összesen 52 TB-nyi adat tárolására, és egyben egy rakás kiegészítő csatlakoztatására kínál lehetőséget.


[+]

A StudioLink MC35M névre hallgató, alumíniumházas (de hátulról ABS műanyag) megoldás 197 mm széles, 140,8 mm magas, illetve 197 mm mély, és két kihúzható fiókjába 2,5 vagy 3,5 hüvelykes, egyenként maximum 22 TB-os SATA háttértárakat rakhatunk, amikre automatikus biztonsági mentés készíthető. A termék frontján egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, plusz két USB 3.2 Gen 2 Type-A kapu állomásozik a 3,5 mm-es kombójack és az SD, valamint TF kártyaolvasók társaságában, míg a túlsó felén két DisplayPort, két HDMI csatoló kimenet, továbbá a célgéphez kapcsolódást biztosító USB 3.2 Gen 2 Type-C konnektor található a RAID tömbök módválasztóján, no meg a tápellátásért felelős, 12 voltos adaptert fogadó aljzaton kívül.


[+]

A négy videokimenet 4K felbontást 60 Hz-es képfrissítési rátával megjelenítő monitorokat kezelhet a DisplayLink driver segítségével (egyszerre kettőt), így többképernyős használat idején nem fogunk nehézségekbe ütközni Apple M1/M2/M3 szilícium esetén, az asztal kiterjesztése és a tükrözés egyaránt a rendelkezésünkre áll. Belül egy legfeljebb 8 TB-os kapacitású, M.2 2230/2242/2260/2280-as NVMe/NGFF SSD-nek is van hely, ami 1000 MB/s-os lemezműveleti sebességekkel kecsegteti a leendő tulajokat, és a RAID 0-t és RAID 1-et támogató apparátushoz hat eszközt köthetünk láncba, ergo egyetlen 10 Gbps-os USB Type-C hosztra egy csomó kütyüt aggathatunk rá. A mellékelt USB Type-C/Type-C kábel egyébként 30 cm hosszú.


[+]

Az elvileg (nettó) 400 dollár körüli összeget kóstáló szerkezetet persze nem csupán macOS operációs rendszer alól röffenthetjük be, hiszen Windows, Linux és Android szoftverkörnyezetekkel ugyancsak működésre bírható, de a külső dizájnját látva megkérdőjelezhetetlen az, hogy elsősorban milyen masinákhoz tervezték.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.