Hirdetés

Az Oura már nem kezdő az okosgyűrűk terén, a most bemutatott Oura Ring 4 már a negyedik generáció a gyártó portfóliójában, ami egyébként az EISA szerint a 2024-25-es szezon legjobb terméke az innovatív termék kategóriában. Az új gyűrű a három évvel ezelőtt bemutatott Oura Ring 3-at váltja jelentős fejlesztésekkel frissítve a szériát.


[+]

Az új modell teljes egészében titán burkolatot kapott, amit ezüst, fekete, szálcsiszolt ezüst, fegyverszürke, arany és rosegold színben választhatunk 4-15-ös méretben, mérettől függően 3,3-5,2 grammos tömeggel, 2,88 milliméteres vastagságban. A belső epoxigyanta rétegtől megszabadultak, a szenzorok vastagsága pedig 1,3 milliméterről 0,3 milliméterre csökkent, az érzékelők pontosságán viszont így is javítani tudtak.


[+]

Az Oura Ring 4 120%-kal precízebben méri a véroxigénszintet, alvás közben pedig 30%-os javulást tud felmutatni az előző generációhoz képest. Az új Ring pontosabb pulzusszám-érzékelőt is kapott, valamint a magasabb jelreprodukció révén jobb légzéseloszlási indexet (BDI) is prezentál. Az automatikus aktivitásészlelés több, mint 40 tevékenységféle esetében működik folyamatos pulzusfigyeléssel és zónaelkülönítéssel.

Az eszköz figyeli az alvást és a stressz-szintet, mindezt pedig 8 napon keresztül képes folyamatosan biztosítani egy töltéssel. Az alapmodellek (ezüst, fekete 399 euróba kerülnek, a szálcsiszolt finishért és a fegyverszürke verzióért 449 eurót kell fizetni, az arany, illetve rozéarany modellek pedig 549 eurót kóstálnak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.