Az NVIDIA az év elején jelentette be, hogy egységesíti vezérlőpultjait, így gőzerővel készül az NVIDIA App, ami folyamatosan frissül. A vállalat szerint a végleges kiadás az év végére várható, és ez már tartalmazni fogja a GeForce Experience, illetve a jelenlegi vezérlőpult minden fontos funkcióját.

A változással párhuzamosan a GeForce Experience fejlesztése és támogatása megszűnik, így a felhasználók számára szükségessé válik majd a váltás. Itt nagyon lényeges, hogy maga az NVIDIA App funkcionálisan nem kínál majd kevesebbet, bár a kinézete azért más lesz. Utóbbit nyilván meg kell szokni, de a felhasználók gyakorlatilag ugyanazt az élményt kapják majd, ugyanazokkal a képességekkel, és az eddig regisztrált felhasználói fiókokat is lehet használni tovább. Aki esetleg ilyennel még nem rendelkezik, elvégezheti a folyamatot az új felületen belül.

A vállalat egyébként arra buzdítja az ügyfeleit, hogy próbálják ki az NVIDIA App aktuálisan legfrissebb béta verzióját, és várják is a visszajelzéseket a tapasztalatokkal kapcsolatban.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.