Hirdetés

Október 14-én még két hét van, ám a Vivo nem bírja ki, hogy ne mutogassa körbe az X200-at, és most nem feltétlenül nyilvánvaló, hogy alább, az X100 jobbján az X200, avagy az X200 Pro van. Akárhogy is: az előd 6,78″-es, két oldalra kanyarodó AMOLED paneljét hagyományos, laposabb képernyő fogja váltani aktuális trendeket követve.


(forrás: Vivo) [+]

Ezzel, tökéletesen szemből nézve az oldalsó káva talán picit szélesebb lesz, az alsó-felső viszont láthatóan szerényebbnek ígérkezik. A Zeiss optikákkal érkező sorozat két új fotót is közzétett: egyet a főkamerával lőttek, amely 23 mm-es optikát kínál majd, egyet pedig a zoomlencse telemakró módjával, szépen kiemelve az apró gomba részleteit.

(forrás: Vivo) [+]

Bár itt 140 mm az optikaadat f/16-os rekesszel, alighanem hibrid zoomról és szoftveres háttérelmosásról van szó, hiszen a minap közzétett X200 fotó hátulján 70 mm-es fókusztávolság és f/2,57-es rekeszérték szerepelt. A Vivo tart amúgy még egy eseményt a telefonok startja előtt, méghozzá a fejlesztőknek: az október 10-ei konferencián debütál az OriginOS 5 felület, és elképzelhető, hogy Android 15-ön fog alapulni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.