Hirdetés

Rengetegszer fordul elő, hogy az egy anyavállalathoz tartozó brandek különböző néven, de valójában ugyanazt a készüléket mutatják be, hogy csak a hajlítható vonalról hozzunk egy példát: OnePlus Open/Oppo Find N3. A Transsion Holdings sem kivétel, az Infinix által most bemutatott Zero Flip nem más, mint a Tecno Phantom V Flip2, csak kapott két dísz-funkcióval bíró csavart a résmentes záródást lehetővé tévő zsanérra, a mentazöld árnyalatot pedig rózsaszínre cserélték.


[+]

Egyébként minden ugyanaz: Dimensity 8020, 6,9 hüvelykes, 120 Hz-es LTPO AMOLED belső panel, 3,64 hüvelykes, szintén 120 Hz-es, 1056 x 1066 pixel felbontású AMOELD másodlagos megjelenítő, ami két darab 50 megapixeles kamerát ölel körbe normál és ultraszéles látószöggel, előbbi optikai stabilizálással áll rendelkezésre. Az egyetlen különbség a Tecno és az Infinix modellje között, hogy ez utóbbi a belső kijelzőbe is 50 megapixeles szenzort kapott, ráadásul autofókusszal a Samsung JN1-es szériából.


[+]

A telepméret maradt 4720 mAh, tölteni 70 wattos teljesítménnyel lehet; van NFC, JBL által hangolt hangszórópár és ígéret két Android főverzióra, illetve három év biztonsági frissítésre. Az Infinix féle kagyló 8/512 GB-os memóriacsomaggal 600 dollár körül várható régiótól függően. Nigériában például 645 dollár átszámolva, rúpiáról váltva ugyanez 600 dollárra jön ki.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.