Itt-ott átlátszó burkolatával a Nothing többi fülhallgatójához nagyon hasonlít, közben kialakítását tekintve szinte teljesen eltér az újonnan bemutatott Nothing Ear (Open). A 14,2 milliméteres hangsugárzóval felszerelt eszköz a cég első sportfülhallgatója, amely a fülkagylóra kívülről akad rá kampós kialakításával. A dinamikus meghajtó titánnal bevont polietilén-tereftalát, vagyis PET műanyag. A fülhallgató Bluetooth 5.3-as kapcsolatra képes, van multipont támogatása, és IP45-es szabvány szerint bírja a nedvességet vagy a port.

Hirdetés

[+]

A beépített akkumulátorok 64 mAh-val nagyobbak az átlagnál, ezért a fülesek darabja 8,1 gramm. A 63,8 grammos tokban 635 mAh-s telep található, USB-C csatlakozón, kábelen át tölthető. A Nothing ezzel azt ígéri, hogy 8 órányi zenehallgatásra vagy 6 órányi telefonálásra jó a füles. A tokkal együtt az Open összesen 30 órányi üzemidőt biztosít zene esetén, 24 órát hívásokhoz használva. A telefonhívásokhoz a beépített fülhallgatókat zajszűrő algoritmus segíti, a Nothing telefonokkal összekapcsolva pedig van alacsony késleltetésű mód és a ChatGPT-vel való csevegést is támogatja az Open.

[+]

Kialakításából adódóan az aktív zajszűrést nem támogatja, Bluetooth 5.3-on keresztül SBC-n és AAC-n kommunikál. Az ár a magyar webshopban kerek 60 000 forintban lett meghatározva, egyelőre csak fehér színben elérhető az Open, és október 5-től szállítja a megrendeléseket a Nothing.

iOS 13-as és újabb, Android 5.0 és újabb rendszerekkel kompatibilis, a Nothing X alkalmazás pedig mindkét rendszerre letölthető, azon keresztül a füles állítható EQ-val rendelkezi. Van Google és Microsoft gyors párosítás, irányítani pedig összecsípéssel lehet az eszközt.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.