Új márka érkezik az amúgy is zsúfolt e-rolleres piacra. Az Ausom, mely nevét az angol awesome kifejezésből eredezteti, elmondásuk szerint a termékminőségre, a környezetbarátságra és az elérhető legjobb teljesítményre helyezi a hangsúlyt. Az új GX1-es modelljükben különlegesebb részek is vannak, például a kör alakú színes kijelző vagy a dupla töltőport, amivel a 15,6 Ah/48 V, 748,8 Wh-s akkumulátor akár 5 óra alatt is feltölthető, míg egy porton keresztül 10 óra lenne.

Hirdetés

A képeken az Ausom GX1-esA képeken az Ausom GX1-esA képeken az Ausom GX1-es A képeken az Ausom GX1-es [+]

A maximum 500 wattos teljesítményű eszköz megfelel az EU-s előírásoknak a 25 km/h-s maximális sebességével, egy ujjal kezelhető gázkarral adagolható az elektromos motor ereje. A rollert NFC-s mobilunkkal feloldhatjuk, a 22,4 kilogrammos eszközt pedig 120 kilóig lehet terhelni. Ehhez képest meglepően picinek tűnik a 9 hüvelykes kerék, amit C-futóművel csillapítanak, remélhetőleg jól. A teljes hatótáv a termékoldal szerint akár 65 kilométer is lehet és 46%-os emelkedőt is képes megmászni a GX1-es. Ezeket az állításokat tesztünkben ellenőrizni fogjuk, érkezett ugyanis egy ilyen modell szerkesztőségünkbe.


[+]

A 659 amerikai dollárban meghatározott ajánlott ár a gyártói webshopban a GX150 kóddal 50 USD kedvezményt biztosít, a Geekmaxi oldalán pedig az 599 eurós árból lehet 50 eurónyit faragni még az Rj4pi2Tf kóddal. A kuponok érvényessége a gyártótól kapott hírlevél szerint szeptember 24-én, tehát ma indul és október 7-ig tart a gyártói és a Geekmaxi áruházában is.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.