Hirdetés

Belehúzott a Tecno a Spark 30 széria véglegesítésébe, elsőként a Spark 30C, a hétvégén a Spark 30, most pedig a Spark 30 Pro mutatkozott be, ez utóbbi izgalmas, kétféle megjelenésű Transformers különkiadásban is piacra kerül. A Spark 30 Pro nem csak a 6,78 hüvelykes, már 120 Hz-es, FHD+ felbontású, integrált ujjlenyomat-olvasóval szerelt AMOLED kijelző miatt más liga, de a lapkakészlet is sokkal potensebb.


[+]

A Helio G100 továbbra is egy csak 4G-képes szett, de ebben a műfajban a MediaTek legfrissebb és legerősebb ajánlata LTE Advanced (úgynevezett 4.5G) technológiával, amit az Android 14-re épülő HIOS mindenféle AI okossággal egészít ki, ahogy azt manapság illik, az intelligens asszisztens mögött pedig a Google Gemini áll. Mindehhez 8 GB rendszermemória és 128 vagy 256 GB belső tárhely tartozik.


[+]

A 7,4 mm vékony készüléket 33 wattos teljesítménnyel tölthető, 5000 mAh-s telep tartja életben, kínál NFC-t, infra vezérlőt, Dolby Hi-Res minősítésű hangzást, FM-rádiót, a 108 megapixeles főkamera mellett pedig egy mélységszenzor is helyet kapott, a Transformers kiadások esetében az Űrdongó, illetve Optimus Prime ihlette hátlapon. A hagyományos kivitel ezúttal is fekete és fehér színvariációt jelent.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.