Hirdetés

Ha igazak a pletykák, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4-es SoC-jával szerelt első okostelefon a Xiaomitól érkezik, méghozzá egy hónapon belül valamikor. Októberben mutathatja be a márka Kínában a Xiaomi 15-öt, mely a helyi hatóságoknál már több ellenőrzésen is átment, ezek megerősítették a 90 wattos vezetékes gyorstöltés tényét, illetve azt is, hogy vezeték nélküli töltés felvételére is képes lesz a mobil. Utóbbi sebessége egyelőre ismeretlen, valószínűleg speciális töltővel a Xiaomi 14 által is támogatott 50 wattot fogja hozni a 15-ös modell is.

A Xiaomi 15 töltésére vonatkozó információk a 3C adatbázisából
A Xiaomi 15 töltésére vonatkozó információk a 3C adatbázisából (forrás: My Smart Price) [+]

A mobil többi specifikációját illetően 6,36”-es FHD+ kijelzőt és 120 Hz-es frissítést rebesgetnek, 1400 nites fényességgel. Akár 16 GB LPDDR5x memóriát és 1 TB UFS 4.0-s tárhelyet is választhatnak majd a vásárlók, az akkumulátor pedig 4900 mAh között lesz.

A Xiaomi három 50 megapixeles kamerát pakolhat a hátlapra, ezek közül a főkamera az OmniVision OV50H érzékelőt, a 3x optikai nagyításra képes teleobjektív a Samsung JN1 szenzort használhatja, az 50 megapixeles ultraszélesről viszont egyelőre nincs ilyen jellegű információ. Az előlapon egy 32 megapixeles kamera lesz majd, a készülékház pedig üveg-fém szendvics lesz IP68-as védelemmel ellátva.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.