Hirdetés

Úgy látszik, hogy a Logitech végre egy versenyképesnek tűnő termékkel jelentkezett a billentyűzetek szegmensében, név szerint a 80 százalékos kivitelű PRO X TKL Rapiddal, aminek a legfőbb vonzereje, hogy 35 gF kezdeti erőkifejtést igényló analóg kapcsolókkal érkezik.


[+]

A Rapid Triggert és Keycontrol programozhatóságot biztosító, lebegőgombos perifériában szolgálatot teljesítő switch-ek két aktuációs pont beállítását teszik lehetővé, 0,1 mm-es érzékenység kíséretében. A tasztatúra fedőlapja alumíniumból van, és PBT kupakjai természetesen áteresztik a Lightsync RGB világítás fényét. A felső peremen dedikált médiavezérlők találhatók két funkciógomb (a Windows billentyűt deaktiváló game mode, valamint a LED-ek szabályzása) és egy hangerőszabályzó fémgörgő társaságában, és a célgéphez 1,8 méteres USB Type-C/Type-A kábellel köthető konstrukció 1000 Hz-es polling rate-tel dolgozik. A szoftveres hátteret a G Hub jelenti, de a kihajtható lábpárjainak köszönhetően kétszintű dönthetőséget kínáló eszköz bekonfigurálásához nics rá feltétlenül szükség, azt on-the-fly is elvégezhetjük.


[+]

A hamarosan feketében, fehérben és rózsaszínben megvásárolható, háromprofilos belső memóriával ellátott apparátus dobozára (nettó) 170 dolláros ácédulát ragasztottak, és a gyártó 2 éves garanciát vállal rá.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.