Hirdetés

A Synopsys előállt az iparág első teljes UCIe IP megoldásával, amely igen kellemes információátviteli teljesítmény mellett képes chipletek szabványos összeköttetésére. Konkrétan 40 Gbps-os tempóról beszélünk egy tűre levetítve, és maga az implementáció támogatja az organikus szubsztrátumokat, illetve a nagy sűrűségű, fejlett csomagolási technológiákat is. A fejlesztés megfelel a UCIe 1.1 és 2.0 szabványoknak is, ezzel nagymértékű interoperabilitást kínál az egyes chipletek között.

A teljes Synopsys 40G UCIe IP megoldás tartalmazza a fizikai réteget, a vezérlőt, valamint a verifikációs IP-t is, és mindez gyors heterogén integrációt biztosít az architektúra tervezéstől a gyártásig. A rendszer kezeli még a leginkább elterjedt, chipen belüli összeköttetési struktúrákat, ideértve az AXI, a CHI chip-to-chip, streaming, a PCI Express és a CXL szabványokat.

A Synopsys 40G UCIe IP az idei év végén lesz hozzáférhető a vezető bérgyártóknál, a licencelési lehetőségekről pedig a cégnél kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.