Hirdetés

Nem a Barbie-féle rikító rózsaszínnel, hanem egy visszafogottabb, sötétebb pasztell pink árnyalattal frissíti WF-1000XM5 és WH-1000XM5 fül- és fejhallgatóját a Sony. A hardver tekintetében nincs változás egyik aktív zajszűrős eszközt illetően sem, viszont a visszafogott rózsaszín árnyalattal az eddigi natúr és fekete változatok mellé egy kicsit nőiesebb modellt is kínál a japán cég. A Sony az előző generációs WH-1000XM4 esetén is csinált már hasonlót, akkor a két alapszínt egy éjkék árnyalattal egészítették ki később, amit aztán a WH-1000XM5 is megkapott.


(forrás: Sony) [+]

A képek és a sajtóközlemény alapján a visszafogottság jellemzi az új verziót, ami egységes árnyalatú mindenhol, nem tér el például a fülpárna vagy a fejpánt színe, egyedül a Sony felirat üt el halvány aranyozással. Mivel mindkét termék már évek óta piacon van, így a specifikációik már ismertek, alább linkelve részletes bemutató tesztünk is megtalálható.

(forrás: Sony) [+]

Ahogy a hardver, úgy az árak is változatlanok: a Sony Magyarország a WF-1000XM5 fülhallgató hivatalos ajánlott fogyasztói árát 124 999 forintban, míg a WH-1000XM5 fejhallgatóét 168 999 forintban határozta meg weboldalukon. Ennél viszont a Sony jóval olcsóbban (90 és 120 ezer forintért) listázza jelenleg a modellt, persze egyelőre még a füstös rózsaszín opció nélkül.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.