Olyan remek ütemben és hatalmas mennyiségben teszi közzé a Samsung One UI felülete frissítéseit, hogy a nagy számok törvénye alapján néha óhatatlanul belefutni kisebb-nagyobb, korrigálható hibákba. A One UI 6.1.1 csomag ilyen néven, vagy 6.1-es jelölésnél maradva megannyi korábbi csúcskészülékre elhozta a legfrissebb Galaxy AI funkciókat – a Galaxy S23 Ultrára pedig egy kellemetlen, de nehezen előhozható kamerahibát is.

Hirdetés

Nálunk is előállt a furcsa, szoftveres kamerahiba 16x - 19,9x állás közöttNálunk is előállt a furcsa, szoftveres kamerahiba 16x - 19,9x állás között Nálunk is előállt a furcsa, szoftveres kamerahiba 16x – 19,9x állás között [+]

10x-es natív és 20x-os vagy annál nagyobb digitális nagyítás esetében minden rendben, 16x-os és 19,9x-es állás között viszont furcsa elmosódás fedezhető fel a képeken, amit nekünk is sikerült előállítani. Emiatt a Samsung leállította a frissítőcsomag közzétételét, írja a SamMobile, viszont egy közösségi bejegyzés szerint gyors megoldást ígér, és addig is van megoldás.

[+]

Egyfelől az Expert RAW kameraszoftver használata, másfelől a Kamerabeállítások között az Intelligens optimalizálást maximális minőségről Közepesre állítva. Azért ez az apró baki túl nagy kellemetlenséget nem okoz, de valahogy beszivárgott a kódba.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.