Hivatalos Weibo profilján jelentette be a Xiaomi és a Redmi márka, hogy jövő héten Wang Teng, a Redmi vezérigazgatója bemutatja a kínai közönségnek a Redmi Note 14-es okostelefonokat. A közzétett kedvcsináló fotó szerint két eltérő dizájn biztosan érkezik, és drasztikus változást hoznak a Redmi Note 14-ek az elmúlt három év diztájnjához képest a hátlapon. A Weibón közzétett leírás szerint a leejtésnek való ellenállóságra, a vízállóságra és a szolgáltatásokra fekszik rá a Redmi az új készülékcsaláddal.

Hirdetés

A képen zöld színben pompázó modell lehet a Pro és Pro+ változat, az ezüst színű modell pedig a standard. Korábban kiszivárgott információk szerint a Redmi Note 13 Pro+ után idén már a Pro modell is két szélén ívelt kijelzőt kap. Azt is tudni, hogy a Note 14-es család egyes tagjai IP68-as minősítést is kapnak majd.


[+]

A kedvcsináló kép alapján viszont a Xiaomi nem tudja elengedni az alacsony felbontású segédkamerákat, az ezüst modellen a LED villanó mellett valószínűleg a szokásos 2 megapixeles makró vagy mélységérzékelőt láthatjuk. A Pro modell a lencsék mérete alapján ennél komolyabb szettet is kap, ha a Xiaomi követi a Redmi telefonokkal a Motorola és a Honor, vagy akár a HMD felső-középkategóriás ajánlatait, dedikált teleobjektív érkezhet a Redmi Note 14-ekbe. A kép viszont annyit elárul, hogy 50 megapixeles felbontású, optikailag stabilizált főkamera lesz a mobilokban.

A Xiaomi korábbi gyakorlata alapján a Kínában bemutatkozó Redmi telefonok egy része ugyanúgy Redmi néven, mások Poco branding alatt kerülhetnek piacra globálisan. A pletykák alapján a Redmi Note 14 Pro a Snapdragon 7s Gen 3-ra, a Pro+ pedig a MediaTek Dimensity 7350-re épülhet.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.