Hirdetés

Közel lehet az Infinix Zero Flip bemutatója, ugyanis a komplett termékoldal megjelent egy vietnámi viszonteladó oldalán, amit szokás szerint lóhalálában dekativáltak, de ahogy általában, ez már késő. A specifikáció lényegi elemei megvannak, amelyek alapján a gyártó első kagyló formátumú modellje a középkategóriában kíván alternatíva lenni.


[+]

A Zero Flip korábban már feltűnt az FCC adatbázisában, ahol 70 wattos gyorstöltéssel regisztrált az eszköz, ehhez a teljesítményhez az legújabb információk szerint 4590 mAh-s telep tartozik majd. Mindkét megjelenítő 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik majd, a külső panel 3,64 hüvelyken, a belső képernyő pedig 6,7 hüvelyken, FHD+ felbontással.

[+]

A közel faltól-falig érő másodlagos megjelentő két kamerát ölel körbe 50 és 10.,8 megapixeles felbontással, a belső kamera pedig 12 megapixellel áll rendelkezésre. Az eszköz a 6 nanométeres Dimensity 8020-szal dolgozik majd, egyelőre ismeretlen mennyiségű LPDDR4X szabványú RAM-mal és UFS 3.1-es belső tárhellyel, de annyi még kiderült az idejekorán élesített termékoldal alapján, hogy az Android 14-en XOS-t futtató készülék sztereóban szól majd.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.