Hirdetés

Az ASUS egy szigorúan jobbkezes, „ergonomikus” irodai egérről lebbentette fel a fátylat, ami a Wireless Mouse MD102 nevet kapta, és bár e cikk megírásának pillanatában nincs kész a termékoldala, az egzakt méretek vagy tömeg hiányában is látni lehet, hogy egy kifejezetten nagytestű, elsősorban tenyeres fogáshoz való jószágról van szó.


[+]

A vezetéket teljességgel szanáló, ötgombos periféria egy sokak számára fontos tulajdonsággal rendelkezik, ugyanis a főklikkjei alatt „10 millió kattintásos”, konvencionális elven működő kapcsolók tanyáznak, amelyek a minél halkabb aktuációra fektetik a hangsúlyt – a képek tanúsága szerint a kék szárral érkező, „kocka” Kailh Square Silent a befutó. A szenzorról még nem tudni részleteket, de az szinte biztos, hogy nem a PixArt egyik gaming grade megoldása kerül implementálásra, viszont az ismeretes, hogy a felbontást megváltoztathatjuk majd, és ez a célközönségnek jó eséllyel bőven elég. Kicsit furcsa, hogy a gumírozottnak tűnő görgőkerék felülete nem textúrázott, mert ez hosszabb dokumentumok bújása közben nem feltétlenül prognosztizál komfortos scrollozást, ám a puding próbája ugyebár az evés. A hason 100 százalékos PTFE tappancsok telepedtek meg a háromállású módváltó és a „kékfogas” párosításért felelős gomb társaságában, szóval decens csúszási faktort remélhetünk.


[+]

A fehérben, világos krémszínben (zabtej), illetve feketében gyártott rágcsáló 2,4 GHz-es rádióval, valamint Bluetooth-szal képes kommunikálni a számítógéppel, és egy időben két masinához csatlakoztatható, amik között egyszerűen válthatunk. A kurzorterelő meghajtásáról egyetlen AA ceruzaelem gondoskodik, amely a tenyértámasz alá költözött, és a beépített energiatakarékossági technológia miatt akár egy évig is bírhatja szuflával. Az ár egyelőre kérdéses, de a kedvezménytől mentes összeg – az infómorzsaként elhintett 3500 indiai rúpiából kiindulva – valószínűleg 15-20 000 forint között lesz.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.