Hirdetés

Számtalanszor fordul elő, hogy a gyártók valójában minimális változtatásokkal, de teljesen új készülékként mutatnak be modellvariánsokat, pedig lényegében ugyanarról van szó, csak mondjuk több RAM-mal. Na, a Tecno Pova 6 Neo 5G pont nem ilyen. Létezik ugyan egy Pova 6 Neo 4G, de a két eszköz olyan szinten különbözik, hogy összehasonlítgatni sem igazán érdemes őket.


[+]

Kezdve azzal, hogy a Pova 6 Neo 5G – meglepetés! – 5G-s szettet kapott a Dimensity 6300 formájában, amihez virtuálisan duplázható 6 vagy 8 GB rendszermemória és 128 vagy 256 GB belső tárhely párosul, ami ellentétben a 4G-s verzióval, microSD-vel bővíthető. A kijelző viszont némiképp visszalépés. Egyrészt kisebb, de nem erre gondoltunk, hanem a HD+ felbontásra, ami 6,6 hüvelykes LCD panelen terül el, de legalább a 120 Hz-es képfrissítés megmaradt.


[+]

Ezzel együtt a 7000 mAh-s telepnek is lőttek, a Pova 6 Neo 5G már csak 5000 mAh kapacitással gazdálkodhat és 33 helyett csak 18 wattal tölthető, cserébe a főkamera felbontása 108 megapixelre nőtt, ami viszont még egyáltalán nem garancia ugye a jobb képalkotó képességekre. A sztereó hangzás, az NFC és az IP54-es védelem közös jellemző, meg persze az AI-minden.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.