Hirdetés

A Keychron ismét kibővítette amúgy sem épp szegényes billentyűzetportfólióját, név szerint a 80 százalékos formátumú K8 Maxszel, ami jelentősen feljavított gépelési érzettel kecsegtet az elődmodelljeihez képest.

Az alapváltozat
Az alapváltozat [+]

A célgéphez 1000 Hz-es polling rate-tel dolgozó, 2,4 GHz-es rádióval, 90 Hz-es, háromeszközkös Bluetooth 5.1-gyel vagy USB Type-C/Type-A kábellel köthető klaviatúra öttűs, gyorscserés foglalataiba a gyártó lubrikált, lineáris karakterisztikájú Super Red (45 gF, 4/2 mm, 19 mm-es double stage rugó), taktilis Super Brown (55 gF, 4/2 mm, 15,2 mm-es single stage rugó) vagy ugyancsak taktilis, Panda switch-ekhez hasonlító Super Banana (57 gF, 3,6/2 mm, 21,5 mm-es double stage rugó ) kapcsolóit kérhetjük. A kettős fröccsöntésű PBT-ből lévő kupakok a cég saját OSA profilját kapták, és nem eresztik át a déli tájolású, 22 effektet támogató RGB LED-ek fényét, míg a gyárilag megkent stabilizátorok csavarral rögzülnek a nyomtatott áramköri laphoz.

Az alumíniumvázas, kizárólag hot swappel és RGB-vel érkező verzió
Az alumíniumvázas, kizárólag hot swappel és RGB-vel érkező verzió [+]

A (nettó) 115 dollárt kóstáló periféria készülékháza ABS műanyagból van, de (nettó) 10 dolláros felárért a váza alumíniumból lesz, és ahogy azt már megszokhattuk, a végletekig testreszabható a QMK-nak, illetve az ezt webes felületre hozó Keychron Launcher appnak hála. Azt nem árt megemlíteni, hogy ha megfelelnek számunkra a leforrasztott switch-ek, akkor választhatóvá válik a natúr fehér háttérvilágítás, és a termék csak (nettó) 95 dollárba fog kerülni, bár mi úgy gondoljuk, hogy emiatt nem érdemes megfognunk azt a (nettó) 20-30 dollárt. A plate anyaga acél, és az apparátus belsejében egy plate szivacs, egy IXPE szivacs, egy PET fólia, egy EPDM szivacs, még egy PET fólia, továbbá egy szilikongumiból készített betét található, szóval nem lehet azt mondani, hogy nincs benne csillapítás.


[+]

A Windows/Mac üzemmódok között kétállású tolókapcsolóval válthatunk, a dőlésszöget pedig összesen három szinten (3,4, 7,7 és 10,7 fok) adhatjuk meg a kihajtható lábpároknak köszönhetően, és a variánstól függően 1,158 vagy 1,308 kilogrammot nyomó tasztatúra 4000 mAh-s akkumulátora – inaktív világítással – legfeljebb 180 órán keresztül bírhatja tartalékokkal.


[+]

A 256 kB belső memóriával megfejelt jószág dobozában néhány bónusz billentyűsapka, egy toldóadapter, egy kombinált kupak-/kapcsolószedő szerszám és egy csavarhúzó figyel extra gyanánt, azonban az aluvázas verzióhoz egy imbuszkulcs is jár. A kiosztás egyelőre US ANSI-ra van korlátozva, de ha a vállalat korábbi ügyviteléből indulunk ki, már nem kell sokat várnunk a különböző ISO változatokra sem.

[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.