Berlinben mutatta be a JmGO legújabb projektorait, melyeket egyből a bejelentést követően meg is lehet rendelni a német Amazonon keresztül. A cég megtartotta az N1-nél bevezetett forgótalpas formát, ugyanúgy megvan az automata trapézkorrekció, az integrált hangszórók, viszont a háromdiódás lézeroptika már a második generációs (MALC 2.0), amivel a gyártó szerint első osztályú fényesség, kontraszt és szín érhető el szimultán. A beépített gimbal segítségével az N1S széria projektorjainak minden tagja 360 fokos pásztázást és 135 fokos megdöntést tesz lehetővé, a gyári talp pedig cserélhető magasított állványra, illetve fali- vagy plafoni konzolra.

Így néz ki az Ultra és az Ultimate változatÍgy néz ki az Ultra és az Ultimate változatÍgy néz ki az Ultra és az Ultimate változat Így néz ki az Ultra és az Ultimate változat [+]

Hirdetés

Az ígéretek között az N1S Ultra 4K és Ultimate 4K vonatkozásában 3500 ANSI lumenes fényerő, 1600:1 kontrasztarány és 110%-os BT.2020-as színtér lefedettség (Delta E < 1) szerepel, a Pro 4K modellnél pedig ugyanezek az adatok a fényerő kivételével, mely valamivel halványabb az ígért 2400 ANSI lumennel. A hardver sem eltérő, egyedül az N1S alapmodellnél van különbség, de erról később. A JmGO mindegyik 4K-s új lézerprojektora MediaTek MT9629-es SoC-t, 2 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet és Texas Instruments 0,47”-es DMD chipet használ. A vetített kép átmérője akár 180” is lehet a gyártó prezentációja szerint.

Az MALC 2.0-s vetítő optikaAz MALC 2.0-s vetítő optikaAz MALC 2.0-s vetítő optika Az MALC 2.0-s vetítő optika [+]

Egységesen Google TV androidos rendszer fut rajtuk, és megkapták a DRM jogosítványt a natív Netflixhez is. A fényforrás élettartamát a gyártó 30 000 órában határozta meg valamennyi 4K-s modellénél, a vetítési arányuk pedig 1,2:1. Van bennük integrált Wi-Fi 6 modem, Bluetooth 5.1, a beépített hangszórók teljesítménye pedig 2 x 10 watt. A hátoldalán a JmGO projektorainak két darab eARC-os HDMI 2.1-es csatlakozó, egy darab USB 2.0-s USB-A csatlakozó, egy 3,5 mm-es audio csatlakozó és egy áramforrás van. A gyártó szerint a beépített hűtés nem lesz hangosabb 26 dB-nél működés közben.

[+]

Vannak eltérések a legolcsóbb, N1S esetén, kapásból kimarad az automatikus trapézkorrekció és az intelligens automata tárgykikerülés, amit a drágább modellek tudnak. A fényerő is 900 ANSI lumen csupán, bár a kontrasztarány a gyártó szerint nem változik és a színtér is ugyanaz. Megvan ugyanígy a HDR10 támogatás, és a hardver is nagyjából megegyezik, ám ez a modell a MediaTek lapka mellett csak egy 0,33”-as DLP chipet kapott, ugyanúgy a Texas Instruments kínálatából. Viszont a Google TV rendszer és a vele járó okosfunkciók itt is adottak.

A Pro változat (szürke) és az alapmodell (fehér)A Pro változat (szürke) és az alapmodell (fehér) A Pro változat (szürke) és az alapmodell (fehér) [+]

Az N1S széria árai 999 euróról indulnak, az N1S Pro jelentős ugrás 2299 euróért, az N1S Ultra már 2699 euró, az Ultimate változat pedig 2999 euróba kerül a német Amazonon.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.