Hirdetés

A Huawei egyelőre még nem nevezte meg, ám a SparrowsNews által közölt termékvideó és persze a számozási logika alapján kikövetkeztethető, hogy szeptember 19-én, Barcelonában a Watch GT 5 család kap premiert. Addig sem kell várni a kedvezményekre: aki szeptember 10-18-a között regisztrál a MediaMarkt kapcsolódó hírlevelére, 5000 forintos előrendelési kupon üti a markát, a bejelentést követően előrendelve pedig FreeBuds 5i füles is.

Az Euronicsnál szeptember 19-én borul ki a kedvezménykosár: itt is FreeBuds 5i TWS füles jár majd a kellékek mellé, a szeptember 30-ig tartó előrendelési akcióban pedig HUAWEI5000 kuponkóddal lehet 5000 forintot lefaragni az új Watch GT-k árából. A Huawei Barcelonában a Watch Ultimate ultraprémium szériát is bővíti, az új MatePad Pro pedig Tandem OLED PaperMatte kijelzővel érkezik, jelentősen csökkentve a képernyő tükröződésén.


(forrás: IDC) [+]

A Huawei amúgy lendületben van: az első negyedévben a hajlítható képernyős trónra ülhetett fel, a másodikban, az IDC felmérése szerint pedig az okosórás aranyérem lett meg 8,9 millió modell leszállításával, ami 20,3%-os piaci részesedést és 42,1%-os éves növekedést jelent. A Huawei a tavalyi második helyről ugrott az elsőre, míg az Apple az elsőről a harmadikra (5,7 milliós leszállítás, 13,1%-os részesedés), ugyanis a Xiaomi is erősített (5,9 millió, 13,5%). A Samsung lett a 4. (3,3 millió, 7,6%), a BBK csoport kelléktára az ötödik (6,6%, 2,2 millió).

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.