Hirdetés

Az MSI útjára indítja legújabb, 21:9 képarányú monitorát, a 34 hüvelykes, 3440×1440 pixeles felbontású VA panellel szerelt Modern MD342CQP-t, ami 120 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedhet, és a fekete mellett fehér burkolattal (MD342CQPW) is választható.

Az 1500R íveltségű készülék fénysűrűsége 300 cd/m², amihez a kategória átlagánál jobb, 3500:1 statikus kontrasztarány és 4/1 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidő társul. FRC-vel ugyan, de a megjeleníthető színek száma 1,07 milliárd, és az sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színterek 119/95/92 százalékban kerülnek lefedésre a VESA Adaptive-Sync technológiát támogató megoldás által.

A 3 wattos sztereó hangszórókkal felturbózott kijelző fedélzetén egy 1.4a verziószámú DisplayPort, két HDMI 2.0b bemenet, egy DisplayPort alt módos, 98 wattnyi töltést közvetítő USB Type-C kapu, két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektor, valamint egy 3,5 mm-es jack található, és 75 x 75 mm-es VESA rögzítőpontba kapaszkodó, kábelvezető bilinccsel, továbbá telefontartóval ellátott talpazata a pivotba forgatás kivételével mindenhogy állítható.

A 19 voltos külső adapterrel táplált periféria PiP/PbP képességekkel kecsegteti leendő gazdáit, és a KVM váltó sem hiányzik a repertoárjából. A PI (Productivity Intelligence) szoftver támogatásának köszönhetően hozzáférhetünk egy rakás okoseszközhöz, illetőleg paraméterszabályzáshoz, így a különböző szettingekkel történő babrálás folyamata lényegesen leegyszerűsödik. Egy említést még megér, hogy durván (nettó) 350 dollára taksált konstrukció OSD menüjéből elérhetők az Eye-Q Check funkciók, amelyek a helyes testtartásunkra és szemeink épségére vigyáznak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.