Éppen, hogy elindult a Tecno Spark széria forgalmazása Magyarországon, köztük a Spark 20C-é is, máris itt az új generáció, ami friss szettel és dizájnnal váltja az itthon 50 ezer forintos modellt. A specifikáció és a megjelenés viszont ismerős, a Spark 30C minden szempontból nagyon hasonlít a Redmi 14C-re, kezdve a friss, belépő szintű MediaTek Helio G81-gyel, amihez szintén 8/256 GB a legnagyobb elérhető tárhelykonfiguráció.

Hirdetés

[+]

Az előlapon ugyanúgy 120 Hz-es, de itt is csak HD+ (760×1600) felbontású LCD panel prezentálja a tartalmakat, amibe egy 8 megapixeles szelfikamera lyukad, az ujjlenyomat-olvasó pedig oldalra került. A por és vízállóságot IP54-es minősítés garantálja, a hátlapon pedig két kamera (50 MP + 2x segédszenzor) áll rendelkezésre, hangsúlyos, kör alakú panelbe foglalva.


[+]

A hang sztereóban szól, ugyanúgy megvan a 3,5 milliméteres jack, az NFC viszont kimaradt, cserébe a Tecno integrált egy infra vezérlőt. A készülék energiaellátásáról 5000 mAh-s telep gondoskodik, amit ismét szintúgy 18 wattos teljesítménnyel tölthetünk kábelen. A Redmi 13C és a Spark 20C is 50-55 ezer forintos összegért került forgalomba itthon, nagyjából erre a kateóriára számítunk az újdonságok vonatkozásában is.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.