Hirdetés

A Galaxy Z Fold6-tal és Z Flip6-tal debütált, még Android 14-en alapuló One UI 6.1.1 frissítés és annak több Galaxy AI funkciója megkezdte felbukkanását a korábbi modelleken. Előbb Dél-Koreában jelzett a három Galaxy S24, hétfőtől pedig az európai, így magyarországi modellek értesítenek, hogy telepíthető a legfrissebb alverzió.

Két ívelt, egy szögletes: a Galaxy S24 család
Telepíthető a Galaxy S24 One UI 6.1.1 frissítése [+]

A Samsung azt is bejelentette, hogy még szeptember havában, de legalábbis a következő hetekben biztosan részesülni fog ugyanebből a frissítésből a Galaxy S23 család is az FE modellt beleértve, a Z Fold5 és a Z Flip5 hajlítható, valamint a Galaxy Tab S9 óriásképernyős készülékek. Eddig is hasznosak voltak a Galaxy AI tolmács és chatfunkciói, és még bővebbé válik a mesterséges intelligencia által adott válaszok köre, plusz az S24-eken is elérhetők immár a Watch7-tel összedolgozó, javasolt válaszok.

[+]

A jegyzetsegéd is okosodott, a PDF átfedéses fordítás pedig a képek és grafikonok szövegét is képes lefordítani. Persze a legkreatívabb új funkció a vázlatból műalkotás: sima szkeccsből vagy firkából készít a Galaxy AI a jegyzetelőben vagy a galériában különféle képeket. Hamarosan ez egy tucat Samsung készüléken opció lesz, úgyhogy nem árt a szeptemberi frissítőcsomagot vadászni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.