Hirdetés

Három új termék érkezését jelentette be az EarFun a berlini IFA kiállításon, melyek még 2024 vége előtt piacra kerülnek. Leghamarabb a UBOOM X nevű hordozható Bluetooth hangszóró lesz megvásárolható, ennek értékesítése októberben indul. Az OpenJump nevű nyitott fülhallgató és a Tune Pro zárt fejhallgató értékesítése pedig a negyedik negyedév folyamán kezdődik majd, a várható árakat lentebb találni.


[+]

A UBOOM X az általunk is bemutatott UBOOM L-hez hasonló, ám annál nagyobb és erősebb Bluetooth hangszóró. Az IP67-es védelem és a robosztus ház két 20 mm-es magas hangsugárzót és két 4 hüvelykes (10 cm-es) középtartományra optimalizált hangsugárzót rejt, ezek együttes teljesítménye 80 watt a gyártó szerint, amivel ez így a legerősebb partihangszórójuk. A mélyhangokat a JumboBass technológia algoritmusa dedikált digitális jelprocesszorral segíti megszólaltatni, az EarFun szerint anélkül, hogy torzítaná a közép- és magastartomány hangjait. A UBOOM X működik önálló hangszóróként, de összeköthető sztereóban több is, a maximális számuk elméletben ötven darab.

Így néz ki a Uboom X
Így néz ki a Uboom X (forrás: EarFun) [+]

Van egy hordozást segítő fogantyú és heveder is csatolható a hangszóróra, amin dinamikusan villogó és világító LED fények vannak. A hangzást és a fényeket a telefonos EarFun Audio alkalmazáson keresztül lehet állítgatni. A beépített akkumulátor 8400 mAh-s, az EaFun szerint 30 órányi folyamatos működést biztosít egy töltéssel, és az USB-C csatlakozón keresztül képes például telefont vagy más eszközt is tölteni. Adott a beépített mikrofon is a hangszórón, így akár hívások fogadására is alkalmas. Egy teljes töltése a hangszórónak 3 órát vesz igénybe, 60 wattot képes felvenni hálózatról. Az eszköz 4,15 kilogrammot nyom, mérete 400 x 150 x 217 milliméter, a tetején nyomógombok az irányításhoz, hátán pedig szilikon ajtó mögött két USB-C és 3,5 mm-es analóg bemenet is található. A hangszóróért az EarFun 160 dollárt kér majd el a bemutatón elhangzottak szerint.

[embedded content]

Az OpenJump egy kifejezetten könnyű, sportra szánt vezeték nélküli fülhallgató, a márka első ilyen terméke. A kampós, fülre felülről ráakadó dizájnt választotta az EarFun, hogy mozgás közben is helyén maradjon az eszköz, megvan az IPX7-es védelme is. A hangokat egy-egy 14,2 milliméteres gyapjúkompozik membrános meghajtó adja, amire Bluetooth 5.3-on keresztül SBC, AAC és LDAC kódolással is érkezhet hang. Tudja a Google-féle gyors párosítást, van két eszközzel multipont, személyre szabható EQ az alkalmazásban, és négy mikrofon a hívások lebonyolításához. Az EarFun azt mondja, akár 50 ms-ra csökken a válaszidő játék módban. Az OpenJump novemberben kerül majd piacra, a várható árra pedig 80 dolláros összeget mondott a gyártó.

Tokjában és fülben az OpenJumpTokjában és fülben az OpenJump Tokjában és fülben az OpenJump [+]

Folytatódik a Wave Próval elindított fejhallgatós vonal is az EarFunnál, következő ilyen termékük a Tune Pro. Ez egy fül köré ülő zárt fejhallgató aktív zajszűrő technológiával, Bluetooth 5.4-gyel és Hi-Res minősítéssel. A gyártó azt ígéri, akár 120 órányi használat is kijön a beépített 1100 mAh-s akkumulátorral, az ANC pedig 40 dB-ig képes a külvilág hangjait elfojtani. A hangzásért egy 40 mm-es dinamikus és egy 10 mm-es magashang-sugárzó felel mindkét kagylóban, egy Theater Mode nevű funkcióval pedig térhatású hang reprodukálására is képes az eszköz.

Az EarFun Tune Pro
Az EarFun Tune Pro (forrás: EarFun) [+]

Ebben a fejhallgatóban is megvan a multipont kapcsolat lehetősége, és az EarFun alkalmazásán keresztül itt is személyre szabható a hangzás. A vezeték nélküli hangátvitel mellett a Tune Pro képes 3,5 mm-es csatlakozón keresztül is direktben hangot fogadni. A 289,5 grammos fejhallgatóról azt állítja a márka, hogy hosszú távon is kényelmes használatot biztosít, a várhatóan 70 dolláros árával pedig harmadába kerül a Sony ULT Wearhez, a Beats Solo 4-hez vagy a Soundcore Q20i-hez viszonyítva, melyeket az EarFun közvetlen konkurensként tart számon.

[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.