Hirdetés

Predator Project DualPlay néven gondolta kicsit tovább a gamer notebook koncepcióját az Acer. A kiállított eszköz annyiban tud többet a megszokott noteszeknél, hogy tapipadja kiemelhető, és átfordítva egy vezeték nélküli kontrollert kapunk, miközben a notebook oldalából két hangszóró ugrik ki.

Amennyiben nem csak egyedül szeretnénk játszani, akkor további lehetőség, hogy a kontroller két oldalát „leválasztjuk”, és két különálló joystickként használjuk őket, immár multiplayer módban.


[+]

Az alapnotebook természetesen erős hardvert tartalmaz(na), külsejét pedig komoly ARGB világítás dobja fel. A kontroller/tapipad kombót normál használat során mágneses rögzítés tartja a helyén, ezt oldani a billentyűzet felett, középen elhelyezett két kör megérintésével oldhatjuk ki. Ha ezután három másodpercen belül nem vesszük ki a vezérlőt, akkor a szerkezet újra „visszazár”, így elkerülhető, hogy véletlenül elhagyjuk ezt a részegységet. A két oldalsó joy szintén mágneses rögzítésű, töltésük pedig nemcsak a notebookon belül, de Type-C interfészen keresztül külső adapterrel is megoldható. Hogy az Acer mindent mennyiért és milyen részletesebb specifikációkkal képzelné el, azt egyelőre nem árulták el.


[+]

A kiállított Predator Project DualPlay példányok egyébként teljes mértékben működőképesek voltak, az éppen futó játékokat is lehetett irányítani a kontrollerrel, mely nekünk érzésre viszont kicsit vékonynak tűnt, az ergonómián biztos lehetne még javítani (bár lehet, hogy akkor pedig a notebook vastagsága növekedne túlzott mértékben MIndenesetre úgy éreztük, hogy vannak még fejlesztési lehetőségek az Acer előtt akkor, ha egy notebookként és otthoni konzolként/játékgépként bevethető öszvért akarnak piacra dobni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.