Hirdetés

Két, az olcsóbb, „casual gamer” szegmensbe szánt modellel bővül az Acer Nitro V családja, melyeket a kiállításon leplezett le a gyártó. A kisebbik, a szériától szokatlan módon fehérbe öltöztett V 14 egy 14”-es, a csúcskiépítésnél 2560×1600 pixeles panellel, Ryzen 7 8845HS-sel, 32 GB RAM-mal, 2 TB-os SSD-vel szerelt notesz, melyben a grafikus feladatokat egy GeForce RTX 4050 látja el.Már ez utóbbiból is érezhető talán, hogy itt nem annyira a féktelen 3D-s sebesség volt a cél, inkább egy viszonylag olcsó, viszonylag jól hordozható, de azért számítási kapacitásban sem rossz kis gép összeállítása volt a cél, mely a játékok mellett mindenféle napi feladatra bevethető.


[+]

Ez utóbbi kapcsán örömhír, hogy a kijelzőnél az Acer nem esett abba a hibába, hogy teljesen az alsó polcról válasszon panelt, megkapjuk az sRGB színtér teljes 100 százalékát, a frissítési sebesség pedig eléri a 120 Hz-et.


[+]

A másik újdonság a hagyományosabb módon fekete színű V 16, mely inteles, és akár a Core i7-14650HX-szel is szerelhető. A grafika azért itt sem lesz extrém erős, GeForce RTX 4060 a maximum, de a 32 GB RAM, 2 TB SSD itt is opció. A kijelző (mely értelemszerűen 16”-es) itt is WQXGA felbontást kínál, viszont a frissítési frekvencia akár 180 Hz is lehet, a fénysűrűség pedig a 400 nitet is elérheti.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.