Hirdetés

A Gainward bemutatta a Python III szériás videokártyáit, amelyeket szűkösebb beltérrel rendelkező gépházakba szántak, noha háromventilátoros, természetesen félpasszív működést támogató hűtéssel szereltek, ami 60°C-os hőmérsékletig mozdulatlanul tartja a légkavaróit.

A 294 mm hosszú, 116 mm magas, illetve 49,5 mm vastag, 2,5 slotos újdonságok körítése látszólag megegyezik, így mindegyik kellemes mértékben perforált hátlapi takarólemezzel, az NVIDIA sztenderd videokimeneteivel (három DisplayPort 1.4a, plusz egy HDMI 2.1 konnektor), és 12+4 tűs 12VHPWR tápcsatlakozóval érkezik. A friss jövevények közös jellemzője még a referenciaórajelre konfigurált GPU és VRAM.


[+]

A legszerényebb modell a GeForce RTX 4070 Super Python III, ami 2475 MHz-es GPU Boosttal, illetve 12 GB-nyi, 21 Gbps-os GDDR6X VRAM-mal büszkélkedhet.


[+]

A középmezőnyben a GeForce RTX 4070 Ti Super Python III áll a rajtvonalhoz, a maga 2610 MHz-es GPU Boost órajelével és 16 GB-os GDDR6X memóriájával, amelynek sebessége azonos az egy bekezdéssel fentebb említett rokonnál látottakkal.


[+]

A felhozatal legcombosabb darabja az ugyancsak 16 GB-os GeForce RTX 4080 Super Python III, amit 23 GHz-es effektív órajelre hangolt GDDR6X VRAM-mal vérteztek fel. Ennél a modellnél a GPU Boost 2550 MHz, de a vételárát – testvéreihez hasonlóan – egyelőre nem ismerjük.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.