Hirdetés

A v-color fellebbentette a fátylat a világ elvileg első RGB-s DDR5 O CUDIMM (Clocked Unbuffered Dual Inline Memory Module) memóriájáról, ami a terheléstől és a rendszerkörülményektől függően dinamikusan változtatja az effektív órajelét, illetve üzemfeszültségét.


[+]

A Manta XFinity szériás újdonság meglehetősen feszesen felszerelt, kétrészes hűtőbordázata 2,5 W/m-K hővezetési tényezővel rendelkező, 0,2 mm vastagságú termál padot kapott, és a tetején 16 darab RGB LED sorakozik egy fényterítésben segédkező diffúzorelem alatt. A 2 x 16, továbbá 2 x 24 GB-os készletekben gyártott megoldás a 6400 MT/s-os alapsebességről indulva – tuning keretében – egészen 9200 MT/s-os tempóig nyújtózkodik, és bár mélyebb részleteket a különféle kitekkel kapcsolatban egyelőre nem ismerünk, azt tudni lehet, hogy az utóbbi specifikáció CL 44-56-56-134@2T primér időzítésekre képes, 1,45 volt mellett.


[+]

Az Intel XMP 3.0 profilokkal konfigurált, jelenleg még kérdéses árazású konstrukció SK Hynix chipekkel dolgozik, és a hűtése a sajtóanyag szerint mintegy 2-5 százalékkal hatékonyabb a korábban alkalmazottaknál.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.