Hirdetés

Épp csak megszabadult a HMD Global a Nokia névhasználati jogoktól az okostelefonos térben, és máris megérkezett a Nokia Lumiák formájára emlékeztető, szögletes Skyline. Mi sem tudjuk megmondani, hogy akkor most a HMD a saját útját járja vagy a múlt előtt hódol, esetleg a két koncepciót kombinálja. Készül ugyanakkor a HMD News nevű portál szerint egy Lumia 1020 utód, és azért ennek a legendának csak nagyon tisztesen helytállva szabad emléket állítani.

A HMD News renderképe
A HMD News renderképe [+]

A szögletes forma és a jókora, középre tájolt kameratárcsa maradhat, elmúltak ugyanakkor azok az idők (egy évtizeddel), amikor egyetlen optika kielégítene minden fotós igényt, így a fenti rajz is négy kamerát vizinál a hátlapra. Csak nehogy félrecsússzon a nosztalgia, mint a Nokia 9 PureView esetében, mert arra nem lehetett büszke öt éve a HMD.

A Nokia Lumia 1020
A Nokia Lumia 1020 [+]

A további részletekre még várni kell, így például nem világos, hogy egy elit kameramobillal készül a márka (ha egyáltalán a forrás hiteles), avagy egy alacsonyabban árazottal, valami hasonló viszont már lebukott a nyáron HMD Skyline G2 néven, és egyelőre nem világos, ugyanarról a telefonról van-e szó.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.