Hirdetés

A kezdetektől fogva és nem véletlenül hasonlított a Realme márkanév a Redmire: konkrétan ugyanazokat a vékony pénztárcájú vásárlókat célozta meg a szimpla számozású, egyéb utónevet nem viselő alapszéria világszerte, mint a Xiaomi belépőkellékei. Aztán az év elején elindult a Realme Note sorozat, hogy ne csak a Redminek legyen efféle jelölésű mobilcsaládja, mindjárt 50-es számozással, mintha évek óta létezett volna.


[+]

Véget sem ért a nyár, és máris itt a Realme Note 60, amely Indonéziában startolt, de van esély a hazai felbukkanásra, mert itt-ott a Note 50-be is belefutni 50 ezer forinton belül. Ez eleve ritka olcsó telefont jelent, és a 4/64 GB-os Note 60 1,4 millió indonéz rúpiás ára is roppant kecsegtető, ha 32 ezer forintra átszámoljuk. A rendszersebesség szempontjából nyilván jobb a 6/128 GB-os (1,6 millió rúpia, 37 ezer forint) és főleg a 8/256 GB-os változat (2 millió rúpia, 46 ezer forint), közös ugyanakkor a 4G-s Unisoc Tiger T612 chip.

[+]

Kétségtelenül megnyerő ennyiért a 6,74″-es és 90 Hz-es FHD+ panel az IPS LCD fajtából, hát még az IP64 alapú porálló és vízlepergető kivitel alumíniumházzal, amit elég szívósnak tart ahhoz a Realme, hogy az ArmorShell Protection fantázianevet ráaggassa.


[+]

Az 5000 mAh-s, 10 watton tölthető telep túloldalán mutatós, matt hátlap látható 50 megapixeles főkamerával és nem pontosított segéddel (valószínűleg apró mélységérzékelőről van szó), maga a készülék pedig Android 14-et futtat Realme UI 5.0 felülettel. Bár nincs garancia arra, hogy a Realme Note 60 Magyarországra is eljut, nem lepődnénk meg, ha idővel és 60 ezer forintnál nem drágábban egyszer csak felbukkan.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.