Hirdetés

Pro néven újabb változat készül az Antec FLUX házból, amely fekete és fehér színben egyaránt megvásárolható lesz. Az előbbi 180 dollárba, az utóbbi 185 dollárba kerül, és mindkét esetben edzett üveg  illetve az előlapi szellőzőrácsot keretező fabetét dobja fel a dizájnt.


[+]

A kellően nagyméretű, akár E-ATX lapok fogadására is képes, 545 x 245 x 530 mm-es házba nyolc bővítőkártya pakolható, egy külön kerettel pedig a VGA függőleges beépítésére is van lehetőség. A formaterv elegáns, de átlagos, és az edzett üveg oldalpanelt leszámítva elsősorban a rácsozásra támaszkodik, az előlap, az oldalak alsó része és a fedlap is ilyen. Az előlap mögé három 14 (vagy 12) cm-es ventilátor szerelhető, és ugyan ezek az opciók állnak rendelkezésre fent, illetve a belső térben, a tápegység kamráját és a fő teret elválasztó lemezen is. Alul kettő, hátul pedig egy 12/14 cm-es légkavaró fér el, és természetesen valamennyi felsorolt hely képes a megfelelő méretű radiátorok fogadására is. Mindebből már kitalálható, hogy a FLUX Pro elég jól szellőzik, a belső hőmérsékleteket pedig könnyen nyomon is követhetjük az oldalpanel elején található kis kijelzőn, amely a CPU és a GPU megfelelő adatait képes kiírni az Antec iUnity szoftver telepítése után.


[+]

A könnyebb szerelhetőség érdekében a fedlap, a belső elválasztó és az előlap mögötti keret is eltávolítható. Háttértárak számára két 2,5”-es, illetve négy 3,5/2,5”-es foglalat biztosít helyet. Az előlap tetején található csatlakozósor két Type-A és egy Type-C konnektort (utóbbi 10 Gbps sávszélességet tud biztosítani), kombojacket, Power és Reset gombokat, illetve a hőmérséklet-kijelzőt vezérlő kapcsolót is tartalmaz.


[+]

A ház érdekessége az iSHIFT tápegységrögzítés, amely lehetővé teszi a táp 90 fokban elforgatott beépítését, amivel adott esetben több hely maradhat a kábelek elrendezésére.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.