Hirdetés

Az Expert Imaging and Sound Association idén is megnevezte a 2024-25-es szezon legjobb termékeit, köztük az általában legjobbnak tartott modellt, ami ezúttal a Honor 200 Pro lett. A szakmai grémium értékelte a készülék sokoldalú és potens kameraszettjét (50 MP + 50 MP telefotó + 12 MP ultraszéles), külön kiemelve a portré módot, illetve méltatta a készülék teljesítményét (Snapdragon 8s Gen 3), a megjelenítés minőségét és az 5200 mAh-s telephez tartozó 100 wattos töltésteljesítményt, kiemelve az elragadó dizájnt, amivel mindezt prezentálja a Honor.

Honor 200 Pro
Honor 200 Pro [+]

A legjobb AI-funkciókat szerintük az Oppo Reno12 Pro 5G szállítja az AI Eraser tárgyeltávolítóval, a AI Clear Face fényképjavító megoldással és a hálózati kapcsolatot támogató LinkBoost megoldással. Az EISA szeritn az Oppo modellje az AI-fanatikusok és az átlagos felhasználó számára is kielégítő szolgáltatásokat kínál.

Sony Xperia 1 VI
Sony Xperia 1 VI [+]

Az EISA szerint a tapasztalt és hozzáértő multimédiás alkotók számára a háromkamerás, Zeiss optikával és fejlett szoftveres megoldásokkal dolgozó Sony Xperia 1 VI a legjobb választás az idei felhozatalból, a legjobb kiegészítő pedig a Huawei Watch 4 Pro Space Edition verziója az okosóra kategóriában, a hordható kiegészítők között pedig az Oura kínál kiemelkedő képességeket és potens hardvert az innovatív termék kategóriában.


[+]

A Watch 4 Pro Space a különleges, kéttónusú, vörös részletekkel hangsúlyozott kerámia kerettel és szén alapú felületkezeléssel megerősített üveggel hívta fel magára a figyelmet, miközben ugyanazt a prémium felszereltséget nyújtja, mint az alapmodell. A titánból készült Oura Ring 15 szenzorral, zöld vörös és infravörös LED-del, testhőmérséklet-, pulzus és véroxigénméréssel, hét napos üzemidővel és komplex egészségkövetéssel vívta ki az elismerést.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.