Hirdetés

Nagyobb mennyiségű, elsősorban a játékosoknak szánt terméket jelentett be a Lenovo, amely között két darab 180 Hz-es frissítést kínáló kijelző is akad. Ezek közül a kisebbik a Legion R27qc-30 névre hallgat, és az említett képfrissítés mellett olyan specifikációkkal rendelkezik, mint például a QHD felbontás, az 1500R sugarú ívben hajlított VA panel, illetve a 0,5 ezredmásodperces MPRT válaszidő. A készülék állványa nemcsak döntést és forgatást, de magasságbeli állítási lehetőséget is kínál, illetve helyettesíthetjük valamilyen 100 x 100-as VESA tartóval is.


[+]

A panel 3000:1 kontrasztarányt, teljes sRGB és 90 százalékos DCI-P3 színteret nyújt, a hátoldalon pedig egy DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.1 TMDS konnektor várja a jeleket. Kapunk még egy 2 x 3 wattos sztereó hangszórót, de ezek helyett használhatunk fejhallgatót is, ugyanis egy 3,5 mm-es jack is rendelkezésre áll.


[+]

Az R27qc-30 nagyobb testvére a Legion R32qc-30, ami 31,5”-es méretben kínálja az 1500R-es hajlítású VA panelt, és gyakorlatilag ugyanezeket a specifikációkat, ide értve a felbontást, kontrasztot, színteret és a 350 cd/m²-es maximális fénysűrűséget egyaránt.


[+]

A kijelzők mellett a Legion család portfólióját bővíti mostantól öt darab, kifejezetten a Legion Go kézikonzolhoz ajánlott kiegészítő is. Ezek közül az első az USB-C Dock, ami nem meglepő módon egy asztali dokkoló. Ebben beleállíthatjuk a konzolt, és a kilógó Type-C konnektor csatlakoztatása után kapunk egy USB 3.2 Gen 1 Type-A és két USB 2.0 portot, egy gigabites Ethernetet, valamint egy HDMI 2.0 kivezetést. A konzol felé a töltés is biztosított a szükséges 45 wattal, amennyiben egy legalább 65 wattos USB-PD töltőt csatlakoztatunk a dokkolóhoz.


[+]

A másik érdekes újdonság a Lenovo Legion Go Charging Connector, mely nem a konzolt, hanem az oldalról levehető és külön használható kontrollereket tudja tölteni használat közben, így ha valaki asztali konzolként használja a rendszert, bármeddig játszhat vele egy hagyományos kontrollerre emlékeztető egységet a kezében tartva.


[+]

A két töltő/dokkoló mellett a Legion Go felhasználók kedvencüket kiegészíthetik még egy kemény hordtáskával, amely külön zsebet is kapott a töltőkábel, egy pendrájv, mini külső billentyűzet és más extrák számára. Választhatnak a gyárinál tapadósabb mintázatú sapkákat a joyokhoz, illetve ha sokat gépelnek, akkor ezt megtehetik a Legion Multi-Device Bluetooth Mini Keyboarddal, amely 75%-os kiosztású, 180 gramm tömegű, 5,6 mm vastag, és akár három eszközzel is párosítható.

A felsorolt újdonságok elérhetősége és árai a következőképp alakulnak:

  • Legion R27qc-30: október, 259 euró
  • Legion R32qc-30: október, 349 euró
  • Legion Go USB-C Dock: idén nyáron, 65 euró
  • Legion Go Charging Connector: október, 60 euró
  • Lenovo Legion Go hordtáska: 2025 január, 30 euró
  • Lenovo Legion Go Joystick és Joystick sapkák: október, 10 euró
  • Lenovo Multi-Device Bluetooth Mini Keyboard: november, 40 euró

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.