Hirdetés

Az NVIDIA bejelentette, hogy limitált ideig egy ingyenes játékhoz való hivatalos csomagot kínálnak bizonyos grafikus vezérlőik mellé. Konkrétan az Star Wars Outlaws című alkotást kínálja a cég a Forest Commando Character Pack kiegészítővel együtt.

A friss promócióban a GeForce RTX 4070, 4070 SUPER, 4070 Ti, 4070 Ti SUPER, 4080, 4080 SUPER és 4090 GPU-k mobil és asztali kiadásai vesznek részt, utóbbi esetben az előre összereszelt PC-k is számítanak. Az érintett termékekhez külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit az NVIDIA App, vagy a legalább 3.18-as verziójú GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra, ehhez a vásárlónak rendelkeznie kell NVIDIA App vagy GeForce Experience regisztrációval. A kapott kódokat 2024. október 31-ig kell beváltani az Ubisoft Connect Store platformon belül, különben elvesznek.

A szimplán Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Series Bundle jelzéssel futó promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2024. szeptember 19-ig érvényes.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.