Idén év elején jelentette be a Samsung a Galaxy AI egyik funkciójaként a Google-együttműködésben készült Circle to Search, vagyis karikázva keresés funkciót. Az elmúlt hónapok során a 2021-es csúcsmodellekig visszamenően megkapták a régebbi Samsung telefonok is ezt, viszont a Galaxy S21 FE kimaradt a szórásból. Eddig. A 2024-es augusztusi biztonsági csomag mellett jön a karikázva keresés lehetősége a Galaxy S21 FE modellekre is.

Hirdetés

A funkció a Google Asszisztenst helyettesíti azokon a készülékeken, melyeken elérhető a Galaxy AI. Használata segítségével a felhasználóknak elég egyszerűen bekarikázni a kijelzőn látható tartalomból azt, amire szeretnének rákeresni. Ez lehet szöveg, fénykép, ikon, bármi. Ugyanezen módon a kamera alkalmazást megnyitva is lehet keresni a telefon kamerájának látóterében, hasonlóan a Google Lenshez, de annál valamivel pontosabban meghatározva a keresés tárgyát.

Vannak régiók, ahol már elérhető az augusztusi frissítés
Vannak régiók, ahol már elérhető az augusztusi frissítés (forrás: SamMobile) [+]

A One UI 6.1-es rendszerverzió nem frissül a Galaxy S21 FE-n az augusztus 21-i biztonsági csomaggal egyelőre, de ötvennél is több sebezhetőséget javít a patch, így érdemes telepíteni. A karikázva keresés a felhasználók által bármikor kikapcsolható.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.