Hirdetés

Az MSI a Blizzard Entertainmenttel közösen készül megünnepelni a rendkívül sikeres World of Warcraft MMORPG 20. születésnapját, és ezért egy limitiált kiadású NVIDIA videokártyát fog bemutatni az említett játék The War Within című kiegészítőjének debütálásával párhuzamosan, amit elvileg egy augusztus 26-ától szeptember 17-ig tartó kampány nyereményeként lehet majd birtokba venni.


[+]

A szóban forgó vezérlő a GeForce RTX 4070 Super 12G Gaming Slim World of Warcraft Edition névre hallgat, és a különlegessége az, hogy öt extra (alumínium) hátlapi takarólemezzel érkezik, amelyek mágnesesen rögzülnek a helyükre. Természetesen e backplate-ek Azeroth világának egyes karaktereit viselik magukon, és ez alól csupán az alapértelmezett példány a kivétel, ám a bordázat átszellőzését segítő, méretes perforáció is csak ezen van. Ha jól értelmezzük a dolgot, akkor a díszes lemezek két elemből állnak össze, és mindegyik eddig megjelent kiegészítőhöz tartozik egy, szóval a rajongók összepárosíthatják a két kedvencüket.


[+]

A 307 mm hosszú, 125 mm magas, illetve 46 mm vastag, 12 GB GDDR6X VRAM-mal szerelt konstrukció a külsőségektől eltekintve megegyezik a szimpla RTX 4070 Super Slimmel, tehát 12+4 tűs 12VHPWR csatolóval jön, 220 wattos TDP-vel rendelkezik, és GPU-jának 2475 MHz-es Boost órajele 2490 MHz-re nő extrém módban (referencia: 2480 MHz). A félpasszív Tri Frozr 3 blokkal dolgozó VGA kimeneteiben sincs eltérés, mivel három 1.4a verziójú DisplayPort, plusz egy HDMI 2.1a konnektor állomásozik az I/O keretén. A tetején csipetnyi Mystic Light fényekkel feldobott termékhez egy becsavarozható – természetesen WoW-os – támasztékot és egy 2xPCIe/12VHPWR átalakítót is mellékelnek a dobozában.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.