Hirdetés

Az Exascend kíbővítette néhány 2,5 hüvelykes kivitelű, SATA interfésszel dolgozó SSD-jének kínálatát 15,36 TB-os alternatívával, és a 176 cellarétegű 3D TLC NAND flash lapkákat használó újdonságok közös jellemzője, hogy az SLC gyorsítótár elfogyása után közvetlenül TLC-re írnak az átviteli sebesség konzisztensen tartásának érdekében.

Exascend SA4 széria
Exascend SA4 széria [+]

Ez még nem minden, ugyanis a szekvenciális olvasásban/írásban 560/535 MB/s-os tempóra képes meghajtókat felvértezték hardveres energiakimaradás elleni védelemmel (PLP), de a 256 bites AES, valamint opcionális TCG Opal 2.01-es titkosítások, az írási teljesítményt optimalizáló SuperCruise algoritmus vagy az LDPC hibajavítás sem hiányzik az arzenáljukból.

Exascend SI4 széria
Exascend SI4 széria [+]

A -40-től 85 °C-ig terjedő környezeti hőmérsékletben működtethető SA4, illetve SI4 termékcsaládok most bemutatott csúcsváltozatait 10 240 TBW tartósságra hitelesítették, és garanciájuk 3 évig érvényesíthető. A 0 és 70 °C között bevethető, 5 évre szóló jótállással rendelkező SE4 sorozat legnagyobb tárhelyméretű példánya már 16 640 TBW-s tartóssággal büszkélkedhet, azonban csakúgy, mint márkatársait, 0,6 DWPD-s helyett kérhetjük 5 DWPD-s, pSLC módban operáló verzióban a különösen írásintenzív feladatok ellátására, igaz, ekkor kénytelenek leszünk megelégedni a 3,84 TB-os kapacitással.

Exascend SE4 széria
Exascend SE4 széria [+]

A tárolók triója már rendelhető státuszban van, viszont árakat sajnos nem tudunk mondani, mert ennek kapcsán magát a gyártót kell megkeresnünk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.