Hirdetés

Az AMD új Ryzenjei gyakorlatilag elstartoltak, de egy nagyon érdekes jelenség hátráltatja a teszteket, amelyre Hardware Unboxed hívta fel a figyelmet friss videójában. Sőt, valójában két problémáról van szó, de ne rohanjunk ennyire előre.

Az egyik gond, amire talán nem is gondolna senki a felhasználói jogosultságokhoz kapcsolódik. Egyszerűen adminisztrátorként futtatva a rendszert gyorsabbak a Ryzenek a játékokban, főleg a Zen 5-ös dizájnok. Ezen túlmenően az egychipletes és a kétchipletes variánsok tekintetében van egy gond, ami a magok tekintetében az erőforrás elosztását rosszul végzi, ha az adott gépben a Windows egychipletes processzorra lett telepítve, majd később lett kicserélve ez kétchipletes verzióra. Utóbbi esetben esetleg segíthet a chipset driver újratelepítése, de a legjobb megoldás tiszta lappal indulni, azaz nulláról telepíteni a Windows.

Az AMD szerint tudnak a gondról, és később érkezni fog egy Windows frissítés, ami javításként szolgál. Ez azonban részben a Microsofton is múlik, így egyelőre nem lehet tudni, hogy a szükséges csomag mikor kerül majd kiadásra.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.