Hirdetés

Ellaposodott a Galaxy S24 Ultra – legalábbis, ami az oldalra kanyarodó képernyőívet elhagyó, kitűnő AMOLED panelt illeti, amely 6,8″-en, 1440 x 3120 pixel felbontáson, adaptív 120 Hz-es képfrissítéssel, 2500 nit feletti pontszerű fénysűrűséggel és rendkívül alacsony fényvisszaverésű Gorilla Glass Armor védőüveggel talán még mindig a legjobb mobilkijelző.

A Galaxy S24 Ultra az elődje mellett
A Galaxy S24 Ultra balra, az S23 Ultra jobbra [+]

A csapottabb oldalakhoz viszont ugyanúgy éles sarkok tartoznak, mint tavaly, így a tenyér közepén megtámasztva a Galaxy S24 Ultra szó szerint nyomot hagy, és épp ezen finomíthat a folytatás most már több különböző forrás szerint.

Legutóbb a Galaxy Note 9 társított lekanyarodó sarkokat S Pennel, és ez a trend a Galaxy S25 Ultrával térhet vissza, csak jóval előnyösebb képernyőaránnyal. A gyakran megbízható képeket és információkat szolgáltató Ice Universe a fent és lent látható formára számít, nem mellesleg még kevesebb kávával.

Sokan kedvelik egyébként éppen szögletes minimalizmusa miatt a produktivitásra termett Galaxy Ultra határozott éleit, és az újdonság nem tűnik túlzottan lekerekítettnek, szóval nem fog a Pixel 9 Pro XL-re vagy az iPhone 16 Pro Maxra hasonlítani.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.