Hirdetés

Termék ezúttal sem mutatkozott be a rekorder töltésteljesítmény realizálására, de a Realme valóban bemutatta a 320 wattos teljesítményű töltéstechnológiát, amit a Pocket Canon nevű adapter biztosít. A töltőfej méreteit tekintve ugyanakkora, mint a 240 wattos megoldás, az energiasűrűség viszont már 3,3 W/cm3. Az adapter a 320 wattos SuperSonic mellett támogatja a PD és a SuperVOOC protokollt, illetve két USB-C porttal felszerelve alkalmas két eszköz egyidejű töltésére, Realme telefonok esetében 150 wattos, laptopoknál pedig 65 wattos teljesíténnyel.


[+]

Az esetleges meghibásodások esetében az úgynevezett AirGap Voltage Transformator védi a készüléket. Az elektromágneses feszültségátalakító szükség esetén 20 voltra korlátozza a feszültséget, a „kivételes konverziós és hőszabályozás” pedig 98%-os hatékonyságot biztosít a SuperSonic töltés során, ami 4 és fél perc alatt tölti fel a telepet. Csak azt nem közölték, mekkora telepet.

Emellett újfajta kialakítású telepet is prezentáltak. A 4420 mAh kapacitású akkumulátor négy, egyenként vékonyabb, mint 3 milliméteres, párhuzamosan tölthető cellából áll, amelyeket összehajtva is be lehet építeni, mondjuk egy összehajtható készülékbe.


[+]

A töltési megoldásokon kívül készültek még pár újdonsággal, mint a dedikált kamera, illetve egyéb vezérlőgombot imitáló, simítást is felismerő érintőgomb, vagy a tükröződésmentes kijelző, ami elvileg 80%-kal csökkenti a tükröződést, papírszerű felületet kínálva erős fényben, így növelve a láthatóságot alacsonyabb fényerő, ezáltal alacsonyabb energiaigény mellett. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezek az innovációk mikor és milyen formában kerülnek a boltok polcaira, de a Realmet ismerve, nem totjásznak sokat az újdonságok implementálásával és kereskedelmi forgalomba való bocsátásával.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.