Az ASUS műhelyében egy limitált példányszámú videokártya készül, ami az AMD múlt hetén bejelentett, harmadik negyedévben érvényes, This is Why We Game csomagja által keltett hullámokat lovagolja meg. E bundle értelmében bizonyos Radeon RX 7000 szériás VGA-khoz, egyes Ryzen 7000-es sorozatú processzorokhoz, illetve AMD-s gépekhez az Unknown 9: Awakening, valamint a Wahammer 40,000: Space Marine 2 című játékot adják ajándékként.

Hirdetés

[+]

Számunkra most az utóbbi érdekes, ugyanis az ASUS TUF Gaming termékcsaládja egy olyan grafikus vezérlővel gyarapodik majd, amely az Ultramarines frakció kellemes kékjében feszít, és annak szimbólumait hordja magán, és ez még talán Demetrian Titusnak is tetszene. Nem csupán a blokk fémburkolata, vagy az alumínium hátlapi takarólemez kap egyedi díszítést, a ventilátorok sem maradnak ki a jóból, és legalább egyikük (a középső) motorjának kupakján a korábban 13. Légióként ismert gárda jelvénye látható.


[+]

Annyi biztos, hogy sehol sem csak matricázásról van szó, viszont azt még nem tudni, hogy pontosan milyen modellről beszélhetünk, bár valószínű a Radeon RX 7900 XTX (esetleg XT). Akárhogy legyen, már nem kell sokat várnunk arra, hogy a kérdés megválaszolásra kerüljön, hiszen a sejtelmes képek alapján egészen gusztusosan festő képalkotóról augusztus 20-án, a Gamescom 2024 rendezvény ROG-os sajtótájákoztatóján fognak kiderülni a részletek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.